26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков12:43, 17 ноември 20221min

Криминална хроника

Police car with blue lights on the crime scene in traffic urban environment.

Пещера. Във вторник в РУ-Пещера е бил получен сигнал от управител на хипермаркет. Органите на реда били информирани, че апаш успял да вземе бутилка марково уиски от магазина и да напусне обекта без да го заплати. При проведеното разследване от местните криминалисти се оказало, че авторът на посегателството е 31-годишен пешерец. Преписката по случая е докладвана на прокуратурата в Пазарджик.

Пещера. Вчера рано сутринта постъпил сигнал от жител. Той съобщил, че автоапаш е задигнал паркирания пред дома му микробус „Форд“. Незабавно започнали действия по разследване, в които се включили дежурни автопатрули, полицейски инспектори и криминалисти. В резултат на бързата и адекватна реакция се установило, че извършител на кражбата е 20-годишен жител на същия град. Той е задържан в ареста за срок от 24 часа, а спрямо него се води бързо производство.

Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!