24 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Йордан Младенов проведе среща със Стефан Китов и Гаро Агопян

sktm tenis na masa kitov agopyan....
Спортен клуб по тенис на маса е основан през 2017 г.  За председател от основаването да днес е избран Валентин Делчев. В своята спортна дейност клубът има организирани и проведени над 30 турнира в Пещера, както и над 120 участия в страната за 5 години. През 2022г., домакинства от лигата В-2 от Българската Федерация по Тенис на Маса. В момента отбора ще завърши годината на първо място в В-2 на полусезона.
„Пазарджишка област е водеща в дисциплината тенис на маса. Общината ще продължава да подпомага ръководството на клуба, за да продължи да се развива и да привлича в своите редици още млади момчета и момичета. Радостен съм, че в тази дисциплина се състезават пещерци от всички възрастови групи“, каза Йордан Младенов.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!