29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Още този месец ще могат да се подават заявления за саниране на сгради

sanirane final_3

Още този месец бизнесът и гражданите ще могат да подават заявления за финансова подкрепа на мерки за енергийна ефективност на жилищни и нежилищни сгради.

Всеки, който има интерес, трябва да се обръща към местната власт, съобщи заместник-министърът на регионалното развитие Десислава Георгиева по време на Годишното събитие „План за възстановяване и устойчивост на България“.

Тя подчерта, че екипът ѝ вече е на етап подготовка на финалния вариант на поканите за кандидатстване.

Желаещите е необходимо да структурират сдружения на собствениците и да подготвят обследвания на сградите. Обновяването на сградите за бизнеса и гражданите ще е свързано с интегриране на енергоспестяващи мерки и възобновяеми енергийни източници.

Цел е постигане на енергиен клас Б и използване на екосъобразни материали.

 

 

 

 

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!