26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков16:29, 16 ноември 20221min

Криминална хроника

beleznici

Пазарджик. Снощи на една от улиците в пазарджишкия квартал „Изток“ автопатрул при местния полицейски участък засякъл лек автомобил „Пежо“. Униформените предприели проверка на возилото и пътуващите в него.Оказало се, че 23-годишен мъж от село Говедаре, който се возил до водача носи в себе си полиетиленов плик със седем топчета и още пет найлонови топчета съдържащи суха зелена листна маса. Последвали полеви наркотестове, които установили, че става дума за близо 19 грама марихуана и 0.7 грама синтетичен канабиноид. Дрогата е иззета, а притежателят е задържан в ареста на управлението в Пазарджик. Образувано е бързо производство.

Юнаците. В началото на август в полицейското управление на областния град постъпила жалба от 45-годишна жителка на пазарджишкото село Юнаците. Жената информирала полицаите, че неизвестен е проникнал в къщата и, след което извършил кражба на газ-сигнален пистолет и мобилен телефон. При проведеното разследване, в което се включили служители на сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик и колегите им полицейски инспектори обслужващи района вчера бил установен извършителя. Оказало се, че това е 15-годишно момче от същото село. Откраднатите вещи били открити у него и иззети. По случая е образувано досъдебно производство.

Велинград. Вчера сутринта на една от улиците в курортния град местни полицаи извършили проверка на 26-годишен мъж. Оказало се, че той държи в себе си полетиленово пликче с неголямо количество марихуана. Дрогата е иззета, а притежателят е задържан в ареста на управлението във Велинград. Образувано е бързо производство.

Панагюрище. Вчера в село Оборище автопатрул спрял за проверка лек автомобил „Мерцедес“. Зад волана му бил 27-годишен панагюрец. Пред униформените той представил свидетелство за управление на МПС издадено от Кралство Белгия. Не след дълго обаче полицаите установили, че документът е неистински. По случая се води бързо производство.

 

Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!