28 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Мюсюлманското настоятелство с призив за участие в Националната благотворителна кампания на Главно мюфтийство „Седмица на сираците 2022 г. – Бъди настойник“

dzhamya

Пещера. Мюсюлманско настоятелство за поредна година се включва в кампанията за събиране на средства за сираците под надслов „Бъди настойник“ и отправя призив към всеки съпричастен към тази кауза да се включи в нея, за да бъдат подпомогнати и зарадвани повече сирачета.

За трета поредна година, благодарение на тази кампания шест сирачета от град Пещера се подпомагат в размер на 70лв. месечно, като се надяваме тази бройка да се увеличи.
В тази връзка, всеки желаещ може да направи дарение, като се свърже с имама или секретаря, или да го остави в касички, оставени в:
1. в голямата и малката джамия
2. сладкарница „Алибаз“ (Турска махала)
3. кафенето на Адем (Лукувица)
4. магазина на Ерол (Лукувица)
5. магазина на Байрам (Лукувица)
Кампанията продължава до края на този месец!
„….И питат за сираците. Кажи: “Най-хубаво е онова, което е за тяхно добро…….”“ (2:220)

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!