20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков11:30, 8 ноември 20221min

Поздрав от Кмета на Пещера за празника на полицаите

yordan mladenov
До Началника
и служителите
на РУ на МВР – Пещера
УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН РАДЕВ,
УВАЖАЕМИ СЛУЖИТЕЛИ,
Поздравявам Ви с Празникът на българската полиция, искам да изкажа уважението си към служителите в РУ-Пещера. Този празник е символ на ред и дисциплина, на отговорност и вяра в правдата.
Със задоволство мога да отбележа синхрона между Община Пещера и институцията която представлявате, в борбата с противообществените прояви и престъпността на територията на Пещера, Радилово, К. Димитриево и с. Св. Константин.
Опазването на реда, сигурността и спазване на законите носят спокойствие сред съгражданите ни. В резултат на което нашата община се слави като добро, спокойно и предпочитано място за живот.
С тези редове изразяваме почит и уважение за изпълнените задължения, лоялността към гражданите и обществения интерес.
Пожелавам воля и кураж за да продължите да бъдете истинска опора на обществото! Нека професионалното ви развитие да носи удовлетворение от свършеното в полза на общността! На семействата ви мир, здраве и благоденствие!
Честит празник на всички приятели и служители в структурата на РУ Пещера!
ЙОРДАН МЛАДЕНОВ
Кмет на община Пещера
08.11.2022г.
гр. Пещера

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!