19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

В двуметрова метална бутилка ще събират кенчета и празни шишета

shishe u-chilishte l karavelov

Пещера. По повод патронния празник на училището 4 ноември , учениците от Обединено училище „Любен Каравелов“ с директор Величка Василева, от специалностите „Стругарство“ и „Заваряване“, сътвориха интересна двуметрова метална бутилка в часовете по Учебна практика.

Снимка : личен архив

 

В нея те ще събират непотребни пластмасови бутилки и кенчета. След напълването на огромната бутилка, събраното в нея ще бъде предадено на Фондация „Лазар Радков“- Капачки за бъдеще. По този начин учениците ще се научат да оползотворяват празните пластмасови бутилки и кенчета и ще щадят природната среда от замърсяване.

 

Това ще бъде и урок по опазване на околната среда и на по-малките ученици, затова как да събират и оползотворяват ненужните пластмасови отпадъци.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!