19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков9:28, 5 ноември 20221min

Преди сняг да ни изненада

hazardous weather condition on the road seen through windshield

Пазарджик. В плана за зимно поддържане за АМ „Тракия“, на територията на ОПУ Пазарджик са заложени 24 бр. машини за зимно поддържане – снегорини, комбинирани машини, пясъкоразпръсквачи, товарачни машини и автомобили за патрулиране, както и 2820 тона техническа сол и 12 тона калциев хлорид. За зимното поддържане на републиканските пътища са предвидени 106 бр. машини, както и 15000 м3 пясък, 4300 тона техническа сол и 12 тона калциев хлорид.

В процес на изпълнение е обект: „Превантивен ремонт на път 11-37 Пазарджик -Пещера – Батак. Очаква се ремонтните дейности да приключат до края на м. ноември 2022 г„ преди началото на активния зимен сезон.

Областно пътно управление и общинските администрации трябва да отделят особено внимание и технически ресурс за критичните участъци от пътната инфраструктура, които са основно в Родопската част на областта: Белово- Юндола; Варвара- Велинград- Юндола; Батак-Картела, Пещера-Батак, района около село Свети Константин и курортен комплекс Цигов чарк, Юндола- Белмекен, пътят за село Фотиново и Велинград – Сърница. В района на Средна гора е път Панагюрище – Панагюрски колонии.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!