29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков6:47, 1 ноември 20221min

Криминална хроника

police..

Пазарджик. Малко преди 18 часа вчера е станал пътен инцидент в участъка между Ветрен дол и Братаница. По първоначални данни 29-годишен шофьор от Драгиново с лек автомобил БМВ е застигнал и се е блъснал в задната част на товарна композиция с влекач „Скания“, управлявана от 41-годишен мъж от Сърница, съобщи говорителят на ОДМВР – Мирослав Стоянов.

От удара БМВ-то е отскочило и е попаднало в лентата за насрещното движение, където последвал удар в микробус „Фолксваген“, а в буса се блъскат още два леки автомобила – „Рено“ и „Тойота“.

До момента екипи на „Спешна помощ“ са транспортирали в МБАЛ – Пазарджик двама от пътниците на микробуса, за които има съмнения за травми и наранявания. Предстоят им медицински прегледи.

Има създадена временна организация за движение в посока за и от Велинград, като движението се извършва през Лозен. Отсечката между Ветрен дол и Братаница също е проходима, но там се извършват огледи и движението е затруднено заради това. Има екипи на полицията, които извършват организацията на движението.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!