29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Сърница с приз Европейски етикет за иновации

surnica

Сърница. Най-младата община у нас Сърница получи приза за Европейски етикет за иновации. Наградата бе връчена на кмета на общината Неби Бозов от заместник министър-председателя по управлението на европейските средства Атанас Пеканов.

Наградата се връчва за втори пореден път на община Сърница и представлява сертификат за качество на цялостно управление на общините.

Снимка : bnr.bg

Кметът Неби Бозов обясни, че Сърница е една от малкото общини с изцяло дигитализиран документооборот.

„При нас има не само целия цикъл на документооборотите, дигитализираме и правим електронен архив. Първо не може да се изгуби документът, защото е дигитален, второ аз като ръководител и ръководителите под мен виждат кои задачи са в изпълнение, кои не са изпълнени в срок. Не може да се изгуби електронен документ, за разлика от хартиен. По-лесно се менажират задачите в местната администрация“.

 

 

 

 

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!