04 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Вицепремиерът Демерджиев награди деца от ЦСОП – Велинград

deca sop-velingrad

Велинград. Вицепремиерът по обществен ред и сигурност и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев посети Велинград заедно с областния управител на Пазарджик Трендафил Величков и директорите на областните дирекции на полицията и на пожарната – старши комисар Иван Зеленков и комисар Ангел Ангелов. Те бяха посрещнати от кмета на община Велинград д-р Костадин Коев в Центъра за специална образователна подкрепа в града.

Гостите се срещнаха с децата, участвали в ежегодния национален конкурс за рисунка „С очите си видях бедата“ – съвместна инициатива на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, Министерството на образованието и науката и Националния дворец на децата.
Вицепремиерът награди 6 деца от ЦСОП-Велинград, тъй като те не са могли да присъстват на официалното награждаване в София. Три от децата са се класирали на първо място, а други три на трето.
На специално пано, изработено от възпитаниците на Центъра, вицепремиерът написа послание „Не спирайте да мечтаете“.
Международният конкурс за детска рисунка „С очите си видях беда“ се провежда за 20-а поредна година. В това издание на конкурса до финалния етап бяха допуснати над 500 творби на деца от 6 до 18-годишна възраст, като 32 от тях бяха наградени. За първи път проявата бе посветена на Международния ден за намаляване на риска от бедствия. Тържествената церемония се състоя в Националния дворец на децата в София.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!