20 юни 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Младенов : В Деня на българския лекар, нека небесния лечител Ви закриля и помага

lekar
Пещера. Всяка година на 19 октомври – деня на Свети Иван Рилски Чудотворец, българските лекари отбелязват своя професионален празник. По този повод Йордан Младенов е изпратил Поздравителен адрес до лекарите в Пещера. В него той изразява уважението и почитта си към медиците. Младенов отправя топли думи и благодарност за неуморния труд в социалната мрежа :
Йордан Младенов- кмет на Община Пещера

УВАЖАЕМИ ЛЕКАРИ,

Днес е празникът на Свети Иван Рилски – чудотворец. В Деня на българския лекар, нека небесния лечител Ви закриля и помага. За десетките спасените животи, за надеждата, която вдъхвате на пациентите си, за упованието, когато изпитваме болка и страдание – поклон доземи!
Великата мисия – да лекувате, нека носи благодарност и възхищение от неуморния труд. Почитта ни към вас е неизмерима. Нека доверието, което изпитваме ви донесе удовлетвореност от високохуманната професия, на която сте се посветили.
Пожелаваме Ви здраве, късмет, добри условия за работа, добро сърце, щастие и мир! Бъдете все така всеотдайни!

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!