20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

С тържествена сесия Пещера отбеляза Деня на българската община

Пещера. Денят на българската община бе отбелязан днес в Пещера с Тържествена сесия на Общинския съвет. С изпълнение на Химна на Р.България и Европейския съюз стартира заседанието на местните общински съветници. Празника почетоха областния управител Трендафил Величков, бивши Кметове и Председатели на местния парламент, директори на Дирекции, началници на отдели, служители в общинската администрация, общественици и граждани.

Снимка : peshteraprim

Трендафил Величков каза, че не се е наложило дълго да избира коя покана от Община да предпочете. “ Без колебание избрах Пещера. Тук се работи. Обещаното се изпълнява. Присъствието ми тук означава, че имате подкрепата на държавата. Убеден съм, че общината ще стане още по-привлекателна и уютна за своите жители“.

Снимка : peshteraprim

В празничното си обръщение към присъстващите д-р Николай Пенев- председател на Общински съвет Пещера подчерта, че на 12 октомври почитаме всички радетели за местно самоуправление, които имат принос за развитието на българската община. Той поздрави настоящите общински съветници и служителите в местната администрация, като пожела  здраве, всеотдайност и професионализъм.

Снимка : peshteraprim

Йордан Младенов -кмет на община Пещера увери, че Общината ще продължи всеотдайно да работи по проекти, които ще направят Пещера, Радилово, К. Димитриево и с. Св. Константин уютни и съвременни населени места. Той припомни формулата на успеха, която е „ежедневно да бъдат решавани въпросите свързани с изискванията от гражданите и бизнеса във  времето и динамиката в която живеем.“

Снимка : peshteraprim

Поздрав и признание за свършеното изказа почетния гражданин на Пещера Георги Петърнейчев- кмет с три мандата. „Гордея се, че живея в община в която видимо се надграждат и подобряват инфраструктурата, обновяват се и се реконструират обекти, изграждат се нови места за отдих, спорт, отдава се значимо място на културата и образованието.“

Снимка : peshteraprim

За цялостен принос в областта на спорта, признание и Почетен диплом получи Никола Шинин- известен спортен деятел и треньор по бокс, оставил трайна диря в страната в тази дисциплина.

Снимка : peshteraprim

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!