25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков16:36, 12 октомври 20221min

Криминална хроника

Police

Пазарджик. Млад водач на лек автомобил е задържан , след като шофирал по улиците на областния град под въздействието на наркотици. Снощи на една от улиците в Пазарджик служители на сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР-Пазарджик извършили проверка на „Опел“. 19-годишният водач от пазарджишкия квартал „Изток“ бил тестван с дрегер, като пробата му за употреба на наркотици се оказала положителна. Той прекарал нощта в ареста на РУ-Пазарджик, а по случая е образувано бързо производство.

Септември. Извършител на кражби са установени от служители на полицията. В края на август в полицейското управление се получил сигнал от 76-годишна жителка на септемврийското село Виноградец. Пенсионерката информирала органите на реда, че неизвестен е проникнал в къщата и. След това била извършена кражба на сумата от 400 лева, която жертвата съхранявала в портмоне. Разследването на случая било поето от местни полицаи, които след почти месец разследване стигнали до самоличността на извършителя. Оказало се, че това е 32-годишен септемвриец, който е задържан в ареста за срок от 24 часа.

Злокучене. Вчера апаш проникнал в къщата на 60-годишна жена от село Злокучене. Неканеният гост отмъкнал мобилния и телефон. В резултат на предприетите действия „по горещи следи“ полицаи от РУ-Септември заловили извършителя на посегателството. Това е 17-годишно момиче от същото село. По случая е образувана преписка.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!