27 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Тенисистите от Пещера: Предстоят участия в поредица от състезания

Пещера. С добро представяне премина участието на Сктм Пещера за купа Пловдив с второ място за Валентин Делчев във финал ,,С“ .

„Продължаваме с изявите през месеца, като още в събота на 8.10.22г. отбора е домакин за откриването на сезона в Лигата на мъжкия тим, на следващия ден клубът ще участва за купата на Брацигово по покана на председателя на клуба Йордан Паунов. На 15 .10.22год малките звезди на отбора ги очаква Международен турнир по тенис на маса, който ще се проведе в Панагюрище, а на следващия ден ще вземат участие и мъжкия тим на клуба.“, съобщи за Peshteraprim Валентин Делчев- председател на пещерския тим.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!