05 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Йордан Младенов : Продължавайте успешно да вървите по своя път като знаещи и можещи хора!

yordan mladenov

Пещера.

Почитаеми педагози,
От името на Община Пещера ви поздравявам с Международния ден на учителя – 5 октомври! Tози празничен ден е повод да изкажа благодарността за мисията, която изпълнявате с чест и достойнство. Нелека е задачата да възпитавате и налагате знания, умения и ценности в младото поколение в това трудно и забързано ежедневие.
Като осъзнавам ясно препятствията по вашия професионален път, непоколебимо заставам зад справедливите ви изисквания за условия и правила, нужни за да изградите личностни качества във възпитаниците си.
За общността е ясно, че след родителите, учителите са хората, на които децата разчитат най-много. Всички ние сме убедени, че ролята на българския учител в нашето общество е от изключително значение.
Позволете ми сърдечно да ви поздравя с професионалния ви празник. Към всички бивши и настоящи преподаватели и на техните семейства отправям протегната приятелска десница в знак на уважение! Бъдете живи и здрави! Продължавайте успешно да вървите по своя път като знаещи и можещи хора!
Честит празник !
ЙОРДАН МЛАДЕНОВ
КМЕТ НА ОБЩИНА ПЕЩЕРА

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!