25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

На 2 октомври отбелязваме Световния ден на селскостопанските живот

krava

Той се чества в Деня на Свети Франциск, който се смята за покровител на животните. Различните организациите за защита на животните използват празника, за да насочат вниманието на хората по света към необходимостта за хуманно и отговорно отношение към животинския свят.

Решение за отбелязването на Световния ден за защита на животните е взето през 1931 г. на международния конгрес на Движението за защита на природата във Флоренция, Италия. Насочва вниманието на хората по света към бедстващото състояние на животинския свят на нашата планета.

Мисията на Световния ден на животните е „да повиши статута на животните с цел подобряване на стандартите за хуманно отношение по целия свят.

Честит празник на всички животновъди и любители на фермерските животни, които са неизменна част от нашия живот!


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!