02 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков11:31, 30 септември 20221min

Криминална хроника

Police

Пазарджик. Водач от областния град е задържан заради управление на автомобил под въздействието на наркотици. На една от улиците в Пазарджик автопатрул при местното полицейско управление спрял за проверка „Мерцедес“, управляван от 33-годишен пазарджиклия. Направената проба с дрегер отчела положителен резултат за употреба на наркотици. Мъжът е задържан, а спрямо него се води бързо производство.

Велинград. Бързо производство е образувано за незаконен добив на дървесина. Във вторник, в РУ-Велинград се получил сигнал от служители на Държавно горско стопанство „Алабак“. Лесничеите информирали полицаите, че в землището на велинградското село Магерово е установен незаконен добив на дървесина. На мястото е изпратена дежурна група, която установила, че 37-годишен жител на село Грашево е добил от горския фонд 15 кубически метра иглолистна и 5 кубика широколистна строителна дървесина. Мъжът извършил това без да има редовно писмено позволително. На местопроизшествието е извършен оглед образувано е бързо производство.

 

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!