06 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Георги Връбчев и Михаил Паев представят „Ерик“

vrubchev-paev tvorcheska sreeshta

Пещера. В Художетвена галерия „Проф. Веселин Стайков“ ще бъде преставен новият роман на Георги Връбчев – „Ерик“. Организатор на срещата е библиотеката към Читалище „Развитие – 1873“, а с изявата ще бъде отбелязан и Денят на поезията и музиката – 1 октомври.

„Ще говорим за поезия, ще говорим за музика, за силата на доброто, което ни преобразява и за сълзата, която ни сгрява и извисява, ще слушаме музика, ще говорим за неща написани от български и световни автори, ще говорим за неща написани от мен и ако остане време, за последната ми книга „Ерик: Сказание за силата“, където поезията е в шепота на вятъра и песента на гористите планини.
Модератор на срещата-разговор ще бъде чудният учител и литератор Neli Slavova, гост на събитието ще бъде Milena Baltadjieva, художник на корицата на „Ерик: Сказание за силата“!
Ще се радвам да се видим!“ – казва Георги Връбчев. Това е първата част на неговия епичен роман, а какво се крие между кориците му, ще научите ако посетите галерията.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!