28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Два буса с дарения потеглиха днес от Пещера за с. Каравелово

pomosht karavelovo 2022

Пещера- Каравелово. Два буса с дарения материална и хуманитарна помощ потеглиха днес от Пещера за село Каравелово. Peshteraprim  припомня, че след призив от Кмета на община Пещера, десетки негови съграждани се включиха в кампанията за подпомагане на пострадалите от наводненията хора, като занесоха помощи в сформирания пункт във физкултурния салон на училище П.Р. Славейков“.

Снимка : peshteraprim

Кампанията, организирана от Община Пещера, е една от тези, свързани със събиране на дарения за засегнатите от наводненията в карловско хора.

Снимка : peshteraprim

След като двата буса бяха натоварени, шофьорите придружени от Рамадан Абазов- медиатор в местната администрация пристигнаха в събирателния пункт в Каравелово. Така даренията изпратени от пещерци с големи сърца пристигнаха, и бяха предадени на длъжностни лица, те ще бъдат разпределени сред постадалото население.

Снимка : peshteraprim

И днес продължава почистването и отводняването на пострадали от бедствието къщи. Доброволци участват в разчистването на образувалите се и натлачени кал и наноси от дъждовете и наводненията. Гледката е съкрушаваща. Хората там разчитат на добрите българи, за да се справят със злочестието си“, каза Абазов за Peshteraprim след завръщането си в Пещера.

Снимка : peshteraprim

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!