25 септември 2023
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Демонстрационната машина за гласуване предизвиква интерес сред гласоподавателите

demo mashina glasuvane.

Пещера. От 12 септември в община Пещера започна обучение на желаещи граждани да гласуват в предстоящите избори на 2 октомври. Общината изготви график, в който се посочва в кой денq къде ще бъде възможно гражданите да се научат да подават машинно своя глас. Информация за графиците гражданите могат да потърсят както в своята Община, в Кметсвата, както и на интернет страницата на Районна избирателна комисия.

Демонстрационна, машина, гласуване,

Целта е максимален брой граждани да могат да научат процеса на гласуване. Всеки желаещ може да подаде своя вот нееднократно чрез демонстрационната машина, за да усвои процеса и не изпитва затруднения в деня на вота. Обучението ще продължи до 30 септември, уточниха от Общината.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!