25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Ново осветление ще бъде изградено на стадион „Георги Бенковски“ в Пазарджик

stadion georgi benkovski hebur pazardzhik

Пазарджик. Ново осветление ще бъде изградено на стадион „Георги Бенковски“ в Пазарджик, като общата стойност на проекта е 1 320 000 лв. без ДДС.

Според кмета на местната община Тодор Попов изградената осветителна система ще осигурява равномерно разпределение на осветителния поток по цялата повърхност на полето и ще покрие нормативните изисквания за провеждане на футболни срещи от първа лига.

„Стадион „Георги Бенковски“ в Пазарджик ще има едно от най-новите и най-хубавите осветления в България. Въпросът с осветлението е сложен, тъй като желанието ни бе то да е чисто ново и да го използваме повече от 15 години“, коментира кметът на Пазарджик.

Той съобщи още, че предстои и полагането на кабели, както и монтирането на нови седалки. Поръчани са 1800 броя, които ще бъдат поставени до края на ноември, а по-късно допълнителни бройки ще бъдат доставени за сектора за гости.

Тодор Попов допълни, че ще бъде направено всичко възможно последните два домакински мача на футболния клуб от Пазарджик „Хебър“ да бъдат изиграни на стадион „Георги Бенковски“.

 

 

 

 

Източник : / https://offnews.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!