16 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Този уикенд Пещера беше ТЕНИС

tenis peshtera

Пещера. На 17.09 и 18.09.2022г. на обновените тенис кортове в град Пещера, се проведе традиционния любителски турнир по тенис на корт, на двойки, организиран от ТЕНИС КЛУБ “ VAMOS“ -Пещера. В турнира премериха сили любители на тениса от цялата страна, както и изявени членове от местния клуб “ VAMOS“.

„Благодарим на всички участници за прекрасното представяне и силната игра и позитивните емоции“, каза председателят на клуб “ VAMOS” Григор Якофов. Победителите в турнира се определиха, след много оспорван двубой, между двойката: Илия Петров, Пламен Запрянов и двойката: Андрей Коцев, Веселин Трифонов.

Победители в тазгодишния турнир са Илия Петров и Пламен Запрянов. Купата на победителите връчи кметът на община Пещера Йордан Младенов. Участниците се поздравиха с успешно приключилия турнир и си пожелаха нови срещи на кортовете.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!