18 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

И ЦНСТ – Пещера отбеляза тържествено старта на учебната година

cnst nachalo uchilishte 15 09 22

Пещера. И тази година в ЦНСТ – Пещера  /Център за настаняване от сеен тип за деца без увреждания- Пещера /, отбеляза тържествено и вълнуващо началото на Новата учебна година. Петнадесети септември винаги е била, е и ще си остане една от най-важните дати в човешкия живот.

С началото на всяка учебна година се поставя началото на придобиване на нови знания и умения, дръзновения, ентусиазъм и мечти.

„Да бъде здрава, ползотворна и успешна Новата учебна година за всички дечица, за всички ни: екипа на ЦНСТ, учителите на децата и педагозите – Ваня Павлова, Краси Халачева и Таня Анастасова, които работят специално с нашите деца!“, написа Аксения Куманова -Лулова- директор на учебното заведение.

В Центъра са настанени 11 деца на възраст от 9 до 16 години, учебните занятия протичат в училищата в Пещера. „Самоподготовката по предметите се осъществява на територията на Центъра“, поясни Куманов-Лулова.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!