25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Общината записва доброволци с възможност да помогнат с лично участие в населените места пострадали от наводненията в Карловско

pomosht

Пещера. 

Йордан Младенов
Кмет на Община Пещера

Уважаеми съграждани,

Населените места от община Карлово – с. Богдан, с. Слатина, с. Каравелово, с. Войнягово, с. Столетово, с. Розино, с. Христо Даново и с. Дъбене имат нужда от нашата подкрепа!

Стотици български домакинства понесоха непосилни материалните щети след наводнението, породено от обилните дъждове. Община Пещера се включи в кампанията за подпомагане на пострадалите. На интернет страницата си, обявихме телефоните на DMS кампанията за дарения, публикувахме банковата сметка на Община Карлово за превод на парични средства от фирми и граждани, както и информация за материалната и хуманитарна помощ, която можете да дарите в подкрепа на пострадалото население.

Обръщам се към всеки един жител от Пещера, Радилово, К. Димитриево и с. Свети Константин, който има желание и възможност да помогне с лично участие, да го заяви и на дежурните телефони на Община Пещера  6 22 03 , 6 22 08, 6 22 16

На база предоставената информация Община Пещера ще уведоми Община Карлово и Национално Сдружение на Общините в Република България, за да се разработи график за осигуряване на подкрепата. На доброволците ще бъдат осигурени материали и инструменти, храна, места за нощувка и начин за предвижване до бедстващите райони.

Истински се надявам да намерим сили и време, за да подкрепим доброто намерение! Като оставам ваш съмишленик, с вяра в човешките усилия да се справим и да бъдем единни и заедно, очаквам да науча имената на героите в мирно време !

С УВАЖЕНИЕ :

ЙОРДАН МЛАДЕНОВ

КМЕТ НА ОБЩИНА ПЕЩЕРА

 

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!