29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

ФК „Хебър“ с три нови попълнения

futbol
Ръководството на ФК Хебър 1918 предприе допълнителна селекция с цел засилване на нападателната мощ на
мъжкия представителен тим. Днес картотеки за новаците от efbet Лига подписаха новите попълнения Муса Сила,  Арсенио Валпорт и Роберт Мазан.
30-годишният Арсенио Джърмейн Седрик Валпорт е нападател(крило). Висок е 185 см. и е роден в Амстредам, Нидерландия.Започва кариерата си в местния Хееренвеен. След това играе последователно за Цволе (Нидералндия), Ференцварош (Унгария), Валвийк (Нидералндия), Бейтар Йерусалим (Ирзаел), Алмере Сити (Нидералндия), Бусан Парк (Ю. Корея), Розеларе (Белгия), Екселсиор (Нидералндия) Дордрехт(Нидералндия), Ермис Арадипу(Кипър), Теута Дуръс (Албания), Egnatia Rrogozhinë (Албания), и Персебая Сурабая (Индонезия). Бивш младежки нацонал на Нидерландия. Той пристига в Хебър като свободен агент.
Каращият 23-та си година нападател Муса Сила е висок 181 см. Роден в градчето Етамп, Франция, но е от малийски произход. Брат е на малийския национал Якуба Сила. Муса започва да тренира футбол в Етамп от най-ранна детска възраст. По-късно преминава в младежката гарнитура на Монако. В мъжкия футбол играе най-напред за втория тим на Монако, а след това преминава и в първия. В последствие се състезава за нидерланския Утрехт – младежи и мъже. Подобно на Валпорт и Сила преминава в Хебър като свободен агент.
Бившият национал на Словакия Робърт Мазан също бе картотекиран в Хебър. Той е 28-годишен защитник, висок е 180 см. и се подвизава на левия бек.  Робърт е роден в Тренчин, Словакия, където стартира футболното си обучение.  При мъжете дебютира за родния Тренчин. След това играе последователно за Сеница(Словакия), Podbeskidzie Bielsko-Biała(Полша), Жилина(Словакия),  Селта Виго(Испания), Венеция, Тенерифе(Испания), Млада Болеслав(Чехия), Карвина(Чехия), а за последно в кипърския АЕЛ Лимасол, където през миналия
сезон записва 33 мача.  Новите попълнения на пазарджишкия тим тренират с отбора от началото на седмицата и ще бъдат на разположение на треньора Фулвио Пеа за предстоящото гостуване на Черно море в неделя.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!