02 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Ясни са имената от Листата на ВМРО в нашата област

Пещера-Пазарджик. Листата на Организацията на ВМРО с кандидатите за народни представители от област Пазарджик, е регистрирана в РИК-Пазарджик за участие в изборите на 2 октомври.

Трима от кандидатите са от Пещера
1. Стефан Иванов Балабанов– Роден през 1962 година в град Пещера. Висше образование. Магистър по педагогика от ПУ „П.Хилендарски” гр.Пловдив и магистър по корпоративна сигурност от УНСС гр.София. Доктор по национална сигурност в сферата на антитероризма. Работил като началник на РПУ Пещера, началник сектор криминална полиция Пазарджик, втори секретар на посолството на България в Украйна , Заместник кмет на община Пещера и Заместник министър на МВР. Председател на областния комитет на ВМРО- област Пазарджик.
2. Инж. Георги Димитров Коприщенов – Роден 1989 в град Пазарджик.Женен с едно дете.Висше техническо образование. Занимава се с частен бизнес в сферата на интериорния дизайн. Общински съветник в община Пазарджик. Заместник председател на областния комитет на ВМРО в област Пазарджик.
3. Кузо Георгиев Божинов– Роден 1975 година в град Пазарджик. Женен с три деца. Висше икономическо образование от ИУ-Варна (бакалавър) и СА Д.А.Ценов- Свищов (магистър). Областен организатор на ВМРО в област Пазарджик и общински съветник в община Септември.
4. Татяна Борисова Попатанасова– Родена 1979. Живее в село Памидово, община Лесичево. Омъжена с две деца. Висше педагогическо образование ОТ су „Св. Климент Охридски”. Работи като старши учител в детска градина. Председател на местна организация „Васил Левски” на ВМРО- село Памидово, община Лесичево.
5. Инж. Румен Иванов Хаджийски. Роден 1962 година. Висше икономическо образование от ТУ-Варна и висше техническо образование от ТУ- Русе. В момента е учител. Председател на местна организация „Даме Груев” на ВМРО в село Звъничево.
6. Николай Любомиров Богданов – Роден е 1977 г. в Димитровград. Висше икономическо образование – Магистър по Икономика от ИУ Варна, Специалност – Икономист Счетоводител. Управляващ съдружник във фирма за счетоводни и ТРЗ услуги – гр. София. Има едно дете. Заместник председател на местна организация „Васил Чекаларов” ВМРО-Брацигово.
7. Доктор Николай Стефанов Лазаров. Роден 1965 година в град Септември. Живее в Пазарджик. С едно дете. Висше медицинско образование. Специалист по трудова медицина. Член на областната контролна комисия на ВМРО в област Пазарджик.
8. Атанаска Николова Дамянова-Родена е 1973. Средно образование. В момента работи като кредитен и застрахователен консултант. Омъжена с едно дете. Председател на ВМРО- с. Радилово
9. Елена Георгиева Радина– Родена 1981 г в град Пещера. Семейна с едно дете. Студент по публична администрация в ПУ „Паисий Хилендарски”. Работи в община Пещера. Председател на ЖО „Райна Княгина” – Пещера.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!