02 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

През октомври ще гласуваме с две машини в избирателните секции

glasuvane

Напредсрочните парламентарни избори на 2 октомври ще се гласува сдве машини в избирателните секции, в които на вота за Народно събрание на 14 ноември 2021 г. са дали гласа си над 349 души. Това реши Централната избирателна комисия (ЦИК) на свое заседание днес.

Решението се отнася за избирателните секции в страната и тези зад граница.

В страната броят на секциите, в които е имало машинно гласуванена предишните парламентарни избори, е 9 363. На изборите на 2 октомври т.г. в 1108 избирателни секции ще има две машини, информираха от ЦИК.

В чужбина машинно гласуване на изборите за парламент на 14 ноември е имало в 289 секции. ОтЦИК заявиха, че в 233 избирателни секции ще се гласува с две машини.

 

 

 

 

 

 

 

Източник : / https://dariknews.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!