30 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Пореден акт за собственик на свободно пашуващи животни

krava

Пещера. В района на голям търговски обект на територията на община Пещера, е установено наличието на свободно пашуващи и предвижващи се крави. След получен сигнал, служители от Общинска администрация, констатираха безпризорно предвижване на животните, което е в нарушение на Наредба за организацията и безопасността на движението, дисциплината на водачите на превозни средства и Наредба за изграждането и опазването на зелената система на Пещера и пешеходците в община Пещера.

Собственикът на кравите е издирен. Образувано е административно – наказателно производство.

Това е поредната акция на Общината, като мярка срещу свободно предвижващи се и пашуващи животни по пътните артерии на града и в районите на възлови пътни участъци.

Общинското ръководство няма да толерира подобни нарушения, а нарушителите ще се санкционират.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!