28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков8:33, 21 август 20221min

Левски“ победи „Хебър“ с 4:0

futbol

Пазарджик-София. Левски“ победи „Хебър“ с 4:0 на своя стадион „Георги Аспарухов“ в мач от седмия кръг от Първа лига. Сините спечелиха трети пореден двубой в първенството след загубата на старта. Тимът на Станимир Стоилов вече има девет точки и е седми, като е с три отложени мача.

Срещата беше първа за сините след отпадането от „Хамрун“ в европейските турнири. Мачът се игра при тежки условия и проливен дъжд.

„Хебър“ задържа нулевото равенство до края на първата част, когато гостите от Пазарджик рухнаха. Цунами откри в 38-ата минута след груба грешка на защитата и на вратаря на „Хебър“ Петър Дебърлиев. В 42-ата минута Филип Кръстев вкара от пряк свободен удар, а в добвеното време на първата част се разписа Марин Петков от дузпа.

След почивката Стоилов пусна на терена футболисти, които имаха по-малко мачове. Ивелин Попов направи дебют в първенството, като именно той в 54-ата минута подаде към Георги Миланов, отбелязал четвъртото попадение.

 

 

 

 

 

 

Източник : / https://www.dnevnik.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!