05 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Спартак Пещера победи Левски Паталеница

Silhouette action sport

Пещера.  ФК Спартак Пещера успя да постигне победа с 3:1 и да отстрани Левски Паталеница в предварителният кръг за Купата на България. Така пещерци продължават напред в следващият кръг.

Двубоят започна равностойно и резултатът 0:0 се запази до почивката. Втората част започна с натиск на гостите и в 55 минута Й. Филипов оставен непокрит даде аванс на гостите от Паталеница 0:1.
Това сякаш даде импулс на пещерци и така се стигна до 67 минута когато И. Андреев с хитро изпълнение на фал възстанови равенството. Само 8 минути по късно К. Харизанов вкара гол за 2:1 и така пещерци осъществиха пълен обрат. След ново прекрасно изпълнение на фал И. Андреев оформи крайният резултат 3:1.
Ето и състава :
Т. Малинов
В. Манов
В. Щерев
Т. Динчев
И. Андреев (И. Шопов)
Я. Пискюлев
А. Александров (Д. Кърджалиев)
А. Филипов (Х. Младенов)
Н. Асанов (Н. Александров)
Д. Даскалов (Г. Младенов)
К. Харизанов

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!