25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Петя Цанкова е освободена от поста заместник областен управител на област Пазарджик

oblastna uprava pazardzhik

Пазарджик. Петя Цанкова е освободена от поста заместник областен управител на област Пазарджик. Новият зам.-областен управител е д-р Красимира Радева.

Областният управител Трендафил Величков и служителите на Областна администрация Пазарджик пожелаха здраве, сили и нови успехи на Петя Цанкова, която в последните шест месеца беше заместник областен управител на област Пазарджик. Със заповед на министър-председателя Гълъб Донев тя е освободена от поста, считано от 17 август. Петя Цанкова благодари на областния управител и служителите за съвместната работа и подкрепата.
С друга своя заповед министър-председателят назначи за заместник областен управител на Пазарджик д-р Красимира Радева-Делева. Днес тя бе представена на служителите в областна администрация Пазарджик от областния управител Трендафил Величков. „Радваме се, че д-р Радева става част от екипа на областна администрация. Добър лекар и общественик, с опит в местното самоуправление като общински съветник и обществен деятел, .който познава добре работата на институциите в област Пазарджик“, каза областният управител.
Д-р Красимира Радева е завършила медицина в МУ Пловдив. До назначаването й за заместник областен управител работи като лекар, специалист по вътрешни болести и кардиология в лечебни заведения в област Пазарджик. Два мандата е общински съветник в общински съвет Пазарджик.
В социалната мрежа Петя Цанкова написа : 
Уважаеми жители на град Пазарджик и областта,
📌 През последните 6 месеца заемах поста заместник областен управител на област Пазарджик. За този твърде кратък период успяхме да свършим добра работа за просперитета на региона. Всичко, което направихме беше мотивирано от мисълта за хората и за развитието на населените места от областта като важни икономически и туристически средища, и добро място за живеене.
📌 С респект и уважение благодаря на тримата областни управители, с които работихме всеотдайно и в екип!
📌 За мен бе чест и отговорност да работя през тези месеци с изключително добре подготвените специалисти от Областната администрация, с общините, с културните институции, с ръководствата на областните и регионални структури на държавната власт на Република България!

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!