16 юли 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

В Пещера : Започна изплащането на помощите за отопление за предстоящия зимен сезон

DSP

Изплащането на помощите заотопление за предстоящия зимен сезон (1 ноември 2022 г. – 31 март 2023 г.) започва от днес, 15 август. Размерът на помощта е 623,55 лв., До края на август цялата сума ще бъде изплатена наведнъж на хората, които са кандидатствали за отпускането ѝ през юли съобщиха от пресцентъра на Министерството на труда и социалната политика (МТСП).

Снимка : архив peshteraprim

В Пещера : „До 15 август са подадени 700 заявления за отпускане на целева помощ за отопление. Дирекция „Социално подпомагане“ в града е издала 516 заповеди за изплащането ѝ.

137 заявления все още се обработват.“, каза за Peshteraprim Димитър Попов – директор на службата.

Той уточни, че 47 жителите на общината, които са подали заявление за получаване на помощ за отопление са получили отказ.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!