20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

5 формации внесоха документи за участие в изборите

glasuvane

4 партии и 1 коалиция са подали документи в Централната избирателна комисия за участие във вота на 2 октомври до днес. Единствената коалиция е ГЕРБ-СДС, които се регистрираха първи. Приети са документите и на партиите „Има такъв народ“, „Пряка демокрация“, „Правото днес“ и „Българско национално обединение“.

Документите на „Има такъв народ“ бяха внесени от зам.-председателя на формацията Тошко Йорданов и бившия председател на Бюджетна комисия в НС Любомир Каримански. Те са представили подписка с 4 200 подписа.

 

Пред БНР Йорданов обясни, че целта е влизане в парламента и борба с политическото лицемерие.

Йорданов не отговори на въпроса дали председателят на партията Слави Трифонов ще бъде част от кандидат-депутатските листи.

Крайният срок за подаване на заявления за участие в изборите изтича в 17 часа на 17 август.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!