29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

В Ракитово : Започна организацията за Йордановден

1

Ракитово. Инициативен комитет под шапката на Църковното настоятелство, се срещна с кмета Холянов, за да изложи своите идеи за предстоящия празник.

В местността Попин дол, където се хвърля кръста ще бъде направена значителна промяна. По нареждане на кмета и под негов контрол, от днес започна работата с багер, за да се изравни и обезопаси дъното при изградения мини бент и да се заравни и почисти терена.
При своеобразното езерце, ще бъде разположена беседка, ще се направи място за барбекю и отдих, а във водата ще бъдат пуснати дребни рибки. Младежите от инициативния комитет призовават всеки, които има желание и възможност, да се включи в подготовката, ако не финансово, то с труд.
Гостите и участниците в ритуала по хвърлянето на кръста, през 2023 г. ще се насладят на народната музика на гайдари.
Предвижда се всички участници да бъдат в народни носии, което ще допринесе още повече за потапяне в празничната атмосфера.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!