29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Асфалтират от Главиница до разклона за Капитан Димитриево

put

Пазарджик-Пещера. Започна полагането на асфалт по отсечката Главница – до разклона за с. Капитан Димитриево. Ремонтните дейности на пътя продължават.

Областният управител Трендафил Величков и директорът на Областно пътно управление инж. Мая Шимбова инспектираха част от трасето на републикански път Път II-37 „Пазарджик – Пещера – Батак“. Ремонтните дейности на пътните участъци не са спирани, те продължават и днес започна полагането на първи пласт асфалтобетон в отсечката от с. Главиница до разклона за село Капитан Димитриево.

До момента за участък 1, от км 128+366 до км 145+245 – от Пазарджик до Пещера: са извършени следните ремонтни дейности:

Демонтаж и монтаж на бордюри в населените места – Пазарджик, Главиница, Радилово и Пещера, фрезоване на изветрялата асфалтова настилка, стабилизиране на пътната конструкция чрез студено рециклиране, премахване на избуялата растителност, оформяне на банкети и канавки, ремонт на малки съоръжения, на съществуващи водостоци.

Предстои полагане на нови асфалтови пластове, укрепване на съществуващи подпорни стени, полагане на нова пътна маркировка, демонтаж и монтаж на ограничителни системи на пътя, монтаж на нови пътни знаци от постоянната организация на движение.

Ремонтните дейности продължават да се извършват при въведена временна организация на движение.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!