20 юни 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Награди за певците от Клуб „Оптимист“

atoluka fest 2022.

Пещера. Стари градски ритми и фолклорни мелодии сложиха старта на тазгодишното издание на фолклорния фестивал в курортното селище „В. Петлешков“ в курорта Атолука. В конкурсната програма на фолклорния фестивал „Атолука 2022“ среща си дадоха изпълнителми и инструменталисти от пенсионерските клубове от страната.

Певческа група към Клуб „Оптимист“ с художествен ръководител Рашко Тилев от Пещера взе участие в музикалното събитие, организирано от Община Брацигово и Клуб на пенсионера „Дълголетие“. Журито присъди 2-ро място за изпълненията на пещерските певци. Участниците получиха заслужени грамоти и награда за участието си.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!