27 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Илиян Сандрев ще вземе участие в „Пирин фолк“

ilyan sandrev

Пещера. Илиян Сандрев ще вземе участие в конкурса за изпълнителско изкуство на „Пирин Фолк“ Сандански 2022. Илиян е познат на пещерци като музикален педагог, преподавател по солфеж и народно пеене към ЦПЛР ОДК-Пещера.

Снимка : pirinfolk.com
Илиян Руменов Сандрев е на 28 години от град Стамболийски, роден на 3.05.1994 г. в град Пловдив.
От 10-годишна възраст посещава частна школа по народно пеене в гр. Стамболийски. Средното си образование завършва в СУ „Св. Св. Кирил и Методий“, гр. Пловдив с профил „Изкуства – Музика“ и специалност народно пеене с ръководители Вичка и Георги Николови.
През 2013 г. е приет да учи в АМТИИ „Проф. Асен Диамандиев“ – Пловдив със специалност музикална педагогика с народно пеене. След 4–годишен курс на обучение, през 2017 г. завършва успешно висшето си образование и към днешна дата е професионално реализиран като учител по музика в Център за подкрепа за личностно развитие – Общински детски комплекс, гр. Пещера.
В конкурса за изпълнителско изкуство на „Пирин Фолк“ Сандански 2022 Илиян Сандрев ще се представи с песента „Пиринска китка“ /Музика: Народна, Текст: Народен, Аранжимент: Виктор Йорданов – Кардама/
Международно присъствие, няколко дуета и редица любими изпълнители от родната сцена обещават да “взривят” Летния театър в град Сандански за 30-я юбилей на фестивала на 26, 27 и 28 август 2022. Глория, Володя Стоянов, Наум Петрески и Зуица Лазова, Илия Луков, Лия, Георги Гоцев, Ива и Велислава Костадинови, Васко Лазаров, Невена Цонева, Севдалина и Валентин Спасови са специалните гост-изпълнители, чието присъствие на сцената ще се превърне във “взривоопасна комбинация” от добро настроение и положителни емоции.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!