15 юли 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Ученици в Пазарджишко ще разчитат на обществения транспорт

uchenicheska vakancya

Пазарджик. Общинският съвет в Пазарджик одобри осем средищни училища за следващата учебна година. За голямата част от учениците, които ще пътуват ежедневно, не е осигурен транспорт.

Началното и средното училище в Черногорово ще приеме 52 деца от близките пет села. 33 от учениците са от началния курс. За всички тях е осигурен транспорт, което ще улесни родителите им.

Не така стои въпросът за 21 деца от Памидово, които ежедневно ще трябва да ползват обществен транспорт до Величково. На обществен транспорт ще разчитат и 50 деца от селата Априлци и Сбор, които ще учат в село Гелеменово. В същата ситуация са и учениците, от Црънча, Дебръщица и Ляхово, които  ще пътуват до Паталеница.

Три средищни училища в Пазарджик ще приемат 85 ученици от близките до областния център села. За повечето от тях има осигурен транспорт.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!