19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков15:33, 2 август 20221min

Криминална хроника

polic

Пазарджик. Млад мъж извършил кражба на мотоциклет е разобличен от служители на сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик. Сигнал за случилото се бил подаден на 27 юли от собственика на мотоциклета. Возилото било паркирано на улица в областния град, а апаш успял да го задигне. В резултат на проведеното разследване от криминалисти при полицейското управление в Пазарджик скоро бил установен извършителят. Оказало се, че той е 42-годишен мъж от областния град. Задържан е за срок от 24 часа в ареста, а откраднатия мотоциклет е върнат на собственика му.

Панагюрище. Четирима са задържани за разпространение или притежание на наркотици през изминалото денонощие. Това е станало по време на полицейска операция по противодействие на разпространението на дрога на територията на гр.Панагюрище. В акцията са взели участие криминалисти от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР-Пазарджик и колегите им от група „Криминална полиция“ при РУ-Панагюрище. Снощи екипите извършили проверка на къща обитавана от 31-годишен жител на средногорския град. Вътре органите на реда открили неголямо количество синтетичен канабиноид, който бил подготвен за разпространение. Оказало се, че мъжът е дилър за района на града и близките населени места от общината. В хода на предприетите действия на различни места в града са задържани още трима мъже на възраст между 22 и 39 години. У тях криминалистите също открили различни количества синтетичен канабиноид. Всички са задържани за срок от 24 часа в ареста на РУ-Панагюрище. Спрямо тях са образувани досъдебни производства.

Пещера. Бързо производство и преписка са образувани спрямо водач през изминалото денонощие. На улица в Пещера автопатрул извършил проверка на „Рено“, управлявано от 27-годишен пещерец. При направената проба с дрегер, уредът отчел положителна проба за употреба на опиати.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!