08 август 2022
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Танцови формации от Пещера участваха в Международен фолклорен фестивал в град Чанаккале
Снимка : личен архив

artisti chitalishte chanak kale 2022

Пещера. Танцовите формации при НЧ“Развитие-1873″ с ръководител Елена Баренска взеха участие в Международен фолклорен фестивал в град Чанаккале – Турция. На фестивала се изявиха фолклорни групи от България, Турция, Северна Македония, Румъния и Сърбия.

Снимка : личен архив

Пещерските танцьори показаха таланта си в две поредни вечери и взеха участие в дефилето на групите в красивия морски град. Публиката оцени по достойнство представянето им, а най-малките ни танцьори с прекрасното си изпълнение и колоритни костюми, предизвикаха симпатия, много усмивки и бурни аплодисменти.

Снимка : личен архив

Плакет за участие във фестивала беше връчен от Кмета на град Чанаккале.

Снимка : личен архив

В групата, която посети Чанаккале по повод Международния фолклорен фестивал, взе участие и Председателя на НЧ“Развитие-1873″- Фаня Иванова, която поздрави самодейците за прекрасното им представяне и ги насърчи за нови артистични изяви.

Снимка : личен архив

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!