28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Хайде на лятно кино

lyatno kino

Св. Константин. Ако киното е вашата страст. В горещия летен петъчен ден, проблемът ви е решен. На сцената на „Шроката поляна“ в курортното селище сред прохлада ще имате възможността да гледате „Чудовища“.

Началото на прожекцията е насрочено за 21:00 часа, а входът е свободен.

Проектът „Лятно кино“ се реализира с финансовата подкрепа на от Община Пещера. Гостите на вилното селище ще гледат новият български филм „Чудовища“.

Сюжетът разказва как един журналист кани на интервю три дами с интересна професия – поръчкови жени за регламентирани връзки. Това е професия, която разделя обществото на две – за и против техните услуги. Лентата провокира зрителите по темата за стойността на истинската любов, колко струва тя и може ли да се продаде.

Липсата на любов, заради която можем да се превърнем в чудовища, както и даването на такава, заради която си заслужава да живеем. Създаден по идея на Наталия Дукова, която е сценарист и режисьор по монтажа. Във филма участват Яна Маринова, Анастасия Левордашка, Лили Сучева, Владислав Виолинов.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!