19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Международно участие на „Пирин фолк“

scena koncert

Международно присъствие, дуети и редица любими изпълнители от родната сцена ще отправят музикален поздрав към присъстващите на „Пирин фолк“ в Сандански, съобщиха от общинския пресцентър.

Тази година фестивалът отбелязва своята 30-годишнина с участието на емблематични за неговата сцена изпълнители.

Сред имената, които ще застанат под светлината на прожекторите през трите вечери – 26, 27 и 28 август, са Глория, Володя Стоянов, Наум Петрески и Зуица Лазова, Илия Луков, Лия, Георги Гоцев, Ива и Велислава Костадинови, Васко Лазаров, Невена Цонева, Севдалина и Валентин Спасови.

На 26 август започва шестото издание на „Детски Пирин фолк“, а в конкурсната вечер ще участват малчугани на възраст между 8 и 15 години.

На 27 август е надпреварата за изпълнителско изкуство, а за пръв път на сцената на „Пирин фолк“ ще се качат като дует Наум Петрески и Зуица Лазова от Република Северна Македония.

Организаторите посочиха още, че празникът продължава и на 28 август с конкурс за авторска македонска песен и с участието на популярни гост – изпълнители.

 

 

 

 

 

Източник : / https://telegraph.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!