24 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

През месец авуст : Топло време с краткотрайни превалявания

vreme

Времето ще се задържи топло през целия месец

Известни захлаждания се очакват в началото на периода.  Прогнозата е да вали повече от нормалното в през първото десетдневие на август 2022 година. След десети август очакваме температурите на въздуха в някои части на страната да се движат от 35 до 39 градуса. Тези температури ще се наблюдават  в районите на град Велико Търново, Русе, Сандански, Кюстендил. През втората половина на месец август, времето ще се задържи горещо.

Температурите по плажната ивица на Черно море ще са от 29 до 35 градуса. Не се очакват много превалявания от дъжд по морето. Тази година август месец се очертава като сух месец, възможност за превалявания в края на третото десетдневие.

Температурите през месец август 2022 година ще са в рамките на 22-40 и градуса. Август ще бъде сух месец.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!