24 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков6:28, 22 юли 20221min

Криминална хроника

us police cars

Пазарджик. В полицейски участък „Изток“ се получи сигнал от 40-годишен жител на едноименния квартал. Той съобщил, че докато не намирал в игрална зала неизвестен е задигнал скъп смартфон на стойност от 120 евро. Служители на участъка провели разследване “по горещи следи“ и установили, че автор на посегателството е 21-годишен мъж от пазарджишкото село Хаджиево. У него било открито и скъпоструващото устройство. 78-годишна жена от областния град се оплакала в участъка, че докато пазарувала в хипермаркет се простила с портмонето си. Тя съхранявала в него сумата от 110 лева.  В резултат на предприетите действия бил спипан 40-годишен пазарджиклия. Иззето е портмонето и сумата намираща се в него.

Пещера. В РУ-Пещера бил получен сигнал от частен СОТ. По данни на охранителите дежурен екип на фирмата е засякъл мъж, който извършва кражба в наргиле-бар в родопския град. Той проникнал в помещението през вентилационния отвор, като успял да отмъкне сумата от 25 лева и монети. Апашът бил задържан, а с него започнали работа криминалисти от полицейското управление. Така органите на реда установили, че той е автор на домова кражба, при която успял да вземе сумата от 500 лева, след като влязъл в къща. Освен това е повредил вендинг машина, намираща се в централния парк на Пещера и направил опит да открадне от нея различни безалкохолни напитки. Работата по всички установени случаи продължава под надзора на прокуратурата.

Панагюрище. Две бързи производства са образувани спрямо шофьори през изминалото денонощие. На улица в Панагюрище автопатрул при полицейското управление в средногорския град спрели за проверка „БМВ“ с водач 19-годишен панагюрец. Оказало се, тийнейджърът бил зад волана под въздействието на наркотици.

Превала. В местността „Превала“ край Батак автопатрул на местния полицейски участък проверил „Фолксваген“. Оказало се, че зад волана бил 32-годишен от Смолян, което е неправоспособен. Той отказал да бъде тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества. И по двата случая се водят бързи производства.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!