25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков6:43, 21 юли 20221min

Криминална хроника

polic

Пазарджик. На булевард в Пазарджик автопатрул при полицейското управление в областния град извършил проверка на лек автомобил „Форд“. Неговият 30-годишен водач от София бил зад волана под въздействието на наркотици. Три часа по-късно отново в центъра на града екип на сектор „Пъна полиция“ засякъл „Мерцедес“, управляван от 22-годишна жена от пазарджишкото село Априлци. Оказало се, че тя шофира неправоспособна. Спрямо двамата водачи са образувани бързи производства.

Пазарджик. В момент на разбиване на вендинг-машина автопатрул при полицейското управление в Пазарджик е спипал в момент на разбиване на уличното устройство 19-годишен пловдивчанин. Щетите нанесени на собственика се изясняват.

Велинград. В РУ-Велинград била получена жалба от 30-годишен жител на село Абланица. Той се оплакал, че апаш е задигнал велосипеда му във Велинград. Криминалисти от Районното управление в курорта бързо влезли в дирите на извършителите. Оказало се, че това са трима на възраст между 15 и 39 години, всичките от велинградския квартал „Анезица“.

Панагюрище. Мъж на 63 години от Панагюрище е загиналият в катастрофа, при която автобус блъсна велосипедист в участъка на пътя към Пазарджик в близост до Попонци, съобщиха от ОДМВР – Пазарджик. По първоначални данни, неприятната случка е станала в района на с.Попинци, като за нея е получен сигнал около 13.40 ч. Автобусът е собственост на частна фирма и е извършвал курс за откарване на хората към работните им места. Велосипедистът е отлетял в крайпътна канавка в резултат на сблъсъка, а пристигналият на място екип е установил, че в резултат на падането човекът е починал. Водачът на автобуса ще бъде тестван за алкохол и наркотици, на мястото все още се извършва оглед, шофирайте внимателно. Местопроизшествието се проучва от екип на РУ на МВР – Панагюрище.

Батак. В полицейското управление в Пещера постъпил сигнал от свещеник. Той информирал, че от параклис „Света Марина“, намиращ се в землището на Батак е извършена кражба на сумата от 50 лева, които били поставени на икона в параклиса. Служители на РУ-Пещера установили, че автор на посегателството е 17-годишен тийнейджър от Ракитово. Той е предал сумата на органите на реда.

Велинград. В края на миналата седмица в РУ-Велинград бил подаден сигнал от 31-годишна украинска гражданка. В близост до „Боров парк“ тя се простила с портмонето си, в което съхранявала сумата от 650 лева и банкови карти. Криминалисти от полицейското управление в курортния град бързо установили, че апашите са 27-годишна жена от септемврийското село Виноградец и неин 28-годишен съучастник от Велинград. По всички случаи се водят досъдебни производства или преписки.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!