15 юли 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

След 90 години : Прожекция под звездите на сцената на „Дългата поляна в с. Свети Константин

kino

Пещера. Бял екран ще бъде разпънат за прожекция под звездите на сцената на „Дългата поляна“ в с. Свети Константин. Началото на прожекцията е насрочено за 29 юли / петък / от 21:00 часа, а входът е свободен. Проектът „Лятно кино“ се реализира с финансовата подкрепа на от Община Пещера. Гостите на курортното селище ще гледат новият български филм „Чудовища“.

Сюжетът разказва как един журналист кани на интервю три дами с интересна професия – поръчкови жени за регламентирани връзки. Това е професия, която разделя обществото на две – за и против техните услуги. Лентата провокира зрителите по темата за стойността на истинската любов, колко струва тя и може ли да се продаде. Липсата на любов, заради която можем да се превърнем в чудовища, както и даването на такава, заради която си заслужава да живеем. Създаден по идея на Наталия Дукова, която е сценарист и режисьор по монтажа. Във филма участват Яна Маринова, Анастасия Левордашка, Лили Сучева, Владислав Виолинов.

Знаете ли, че с електрическото осветление на курорта „Св. Константин“ през 1923г. , през 1932г., там заработва  първото лятно кино към читалището в Пещера. За съжаление то преустановява дейности си поради пожар. Построено наскоро над „Ловджийската поляна“. Говори се, че пожарът е бил умишлен за да се получи застраховка от 70 000 лв. и достави нов апарат за прожекции на озвучени филми


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!