29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Пожар пламна в зеленчукова борса в Пазарджишко

pozharna pazardzhik

Огняново. Пожар възникна снощи в зеленчуковата борса край пазарджишкото село Огняново, но бързо бе потушен.

Напълно изгорял е цех за обработка на плодове и зеленчуци. Огънят е засегнал и няколко складови помещения. Няма пострадали хора.

Сигналът за пожара е подаден малко преди 21 часа. Заради голямото количество пластмаса огънят бързо е обхванал складовото помещение.

В потушаването на пожара се включиха шест екипа от пазарджишката противопожарна служба. Към тях се присъединиха и огнеборци от Пещера.

Със съдействието на Община Пазарджик бяха осигурени и водоноски.

Разследване ще изяснява причините за възникването на пожара. Дежурен екип остана през цялата нощ на терен, за да се предотврати възобновяване  на тлеещи огнища.

Под надзора на Районна прокуратура-Пазарджик се извършва разследване по образувано досъдебно производство за възникнал пожар с причинени големи материални щети на територията на Зеленчуковата борса в с. Огняново, обл. Пазарджик – престъпление по чл. 331  от Наказателния кодекс. 

По досъдебното производство се извършват действия по разследването под надзора на Районна прокуратура-Пазарджик – оглед на местопроизшествие, като предстои да бъдат назначени експертизи и др. Според първоначалните данни пожарът е причинен вероятно от техническа неизправност. 

 

 

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!