27 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков13:42, 18 юли 20221min

Криминална хроника

policeman

Пазарджик. За времето от петък до днес са образувани 12 полицейски производства спрямо водачи на МПС и едно спрямо пътник в автомобил. Престъпленията са установени в хода на специализираната полицейска операция за засилен контрол над шофьорите, която се реализира на територията на цялата област, съобщиха от Пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик.   .

По време на засилените проверки са установени шестима шофьори които били зад волана на автомобилите си с концентрация на алкохол над 1.2 промила, както и трима под въздействието на наркотици. Водач от Пазарджик е засечен да управлява автомобил с концентрация на алкохол от 0.84 промила, но с отнета шофьорска книжка за друго извършено от него нарушение на Закона за движение по пътищата.

Още един мъж е шофирал , след като е бил лишен от това право, а друг е бил без регистрационни табели на ATV-то си.  В събота вечерта автопатрул при РУ-Велинград спрели „БМВ“ с водач 19-годишен жител на курорта. Униформените установили, че във возилото пътува е 20-годишен негов съгражданин. У младия мъж органите на реда открили две полиетиленови пликчета с марихуана.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!