06 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

COVID мерки у нас: Къде се очаква да носим маски

maska za lice

Нови мерки срещу разпространението на COVID-19у нас могат да влязат в сила още от понеделник. Това обяви главният държавен здравен инспектор – доц. Ангел Кунчев. Ограниченията ще са свързани най-вече със задължително носене на маски на определени места, като здравни заведения, аптеки, социални домове, домове за възрастни хора, както и за персонала в ясли и детски градини. Ако ситуацията обаче се влоши в следващите дни, е възможно към този списък да се добавят още места. Очаква се до края на седмицата Кунчев да разпише предложенията.

Мерките няма да ограничават социалния живот, икономиката и туристическия сезон в летните месеци, заяви доц. Кунчев. Възможно е да се наложи маски да се носят и в магазините, и градския транспорт.

 

 

 

 

 

 

 

Източник : / https://dariknews.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!